Saturday, January 28, 2012

~penat lyn si AIEN~

hello-hello-hello my fellow readers...ape habak hang semue...cuti skool sempena raye cina da nak habis da ni....TAk nak Gi skool...."bley plak ek xnak blik skool"..kang da habis skool...bwu rase cam nk terbg blik skool..hahhah...Cuti ni aku byk spent time at JB nan cousin2 aku...N kat Home sweet Home aku...ahhahaah

nak twu pe yg wat at uma mse bowink2 tu?hhaha,,keje aku mengedot gmbo jek ar...gne kreativiti sndri..xpyh gne Pizap ke Picnik ke Photo scpe ke Photoshot ke...n ape kejadah lagi lar dgn app mengedit gmbo...aku hnye gne MICROSOFT PowerPowerpoint..and Snipping tool yg de kat notebook aku nih..haha,*kene bijak tuk gne lappy sndiri..*....

     first gmbr di edit....


first trying.....oke lar...hahahahahahah..yang ni plak secnd trying...


ni cousin aku....aku sje jek edit gmbo die......hah...yg kat bwh ni plak...die edit mlm lepas kenduri...aku join sekaki...tolong die...


ahha..da siap edit ni..kami pun bermuka buku dulu lar..hahaha..puas kene kan org..kutuk org....kite owg smbung blik mengedit...kli ni au pning layn kepale die..kjp nk ni..kjp nak tu..mte da ngantuk sbb jam mnunjukkan pukul..2.00 pagi..hhaha...penin2 lyn die...

ni lar gmbr nyer...after da byk kli try akhirnye dpt gak hasil kan gmbr yg bley lar thn cntik nyer...dan dpt puaskan hati si AIEn ni...


aku pulak yang jeles tgk gmbr ni...pnt aku edit...tpi yg cntik nyer at gmbo die jgk....dgn bongkak die kte die cut..*weeeekkkkkssss....*hahahahahhahaha


ahhahahaha...anyway..aku ni emg sllu kne buli dgn cousin aku ni..terutame nyer dlm bab gambo2 ni..aku lar yg jdi PHOTOGRAPHER tak BERBAYAR cousin2 aku...


ni lar bdk nyer..emg poyo....nmpk tak ade kelibat kepae kat tepi uh..aku yg tolong tekan kan kat notebook aku amik gmbo die...emg poyo..


hahah..k lar....papai my readersssss....

No comments: