Monday, February 6, 2012

~ ?? first love ?? ~

hari nie aku skodeng blog bestfwen aku..
IF korang bace.pasti nyer kowg akan rase kesian..aku tak tahu lar sampai bile die perlu tunggu si MR.YAYA tuh ??hmmm..dulu aku macam tuh..but aku tak tunggu cuma i need a time to forget MR.TaTa.I'm trying as i can !!ramai yang ckp perjanjian aku pasal
"no couple until 18 !"
sbb aku tunggu MR.TaTa tuh ? owhh.SHIT ! emg aku janji kat diri aku sebab DIE ! sebab DIE maka jadi JANJI nih !but BUKAN aku TUNGGU DIE.Die old story aku !!
Aku TAk pernah tunggu DIE.
macam2 aku cuba tuk lupakan die !! mcam2 !!DIE lar manusia pertama yang buat aku msuk alam CINTA MONYET !!
actually aku buat perjanjian tuh tuk aku jauhi "COUPLE + LOVE" supaya aku leh fokus dekat STUDY..
STUDY COME FIRST!!


now aku happy sebab dgn perjanjian nih...aku mampu jauhi COUPLE + LOVE..sampai aku sanggp simpan perasaan suka kat SOMEONE semata-mata untuk JANJI aku ???
i'm happy !!!

yes !! first love memang susah tok kite lupekan but di mane ade kemahuan di situ ade jalan...Selagi aku hidup dalam BAYANG2 die..Selagi tu aku tak mampu tuk buka hati nih untuk sesape !! 

P/s : jgn terlalu menyayangi orang yg belum pasti ia jodoh kite..

FACT : ramai yang kata aku anti lelaki sbb aku tak gemar talk about BOY ! Tak babit about love ! who said ?? aku same cam GIRL lain cuma..KISAH SILAM da ajar segale nyer...

BEBAS dari SEJARAH CINTA !!


sekian..
ASSALAMMUALAIKUM w.b.t


2 comments:

syamimisaidi95 said...

wahwah ~ nadz .. in loving yea ^_~

SITI NADZIRAH BINTI MAZLAN said...

hahaha...bwu ternampak coment nih..LOVING ??? ahhah..tergelak i bce you !!