Tuesday, February 7, 2012

~ ? SPM around the corner ? ~

yess..bace tajuk pon da gentar un bgi sesape yg amek pekse BESAR SPM nih??
same like me !! asal pikir skool jek .. pkir SPM !! SERAM !! lagi seram dari tgk filem HORROR !

P/s : PMR dulu pon x rase cam nih weyh !!!

nmpk sgt aku takut un ?? yes ! memang takut pon ! 
takut eemg takot tpi study aku tah ke mane !! hujung minggu jek aku lupa daratan !
laptop da macam buku !
buku tak pndg lgsung ??
PELAJAR FORM5 ke tuh ??
INTERNET ??
ta reti nak manfaat kan !
FACEBOOK ?? 


BLOG ??



arhhh...asik fikir jek !
klu hari skool ??
ptg ofcoz aku TIDUR..zzzzz
mlm bwu terhegeh-hegeh nak study lah nak buat homework lah..
ARGGHHHH !! semakin LEKA !! nape x leh FOKUS cam FORM3 dulu ??
argghhhhh !!!!!

what should i do ??
jerit je ke ?? diam jek ke ?? ketawe jek ke ??
klu boleh memang nak buat cam tuh !!

CITA2 besar...nak dpt STRAIGHT A's !! tapi..
USAHA nyer ???
HABUK pun xde !!

HEYH NADZ !!
wake up !! jangan duk LEKA !!
tanpe USAHA kau TAk kemana tahu !!
mane SEMANGAT kau yg BERKOBAR-kobar nak dpt STRAIGHT A's uh ??
da hilang ?? atau kawan-kawan kau yg pindah tuh da bawak lari ??
heyh...don't remember them too much !
REMEMBER your BOOK !! STUDY !!
tingkatan 5 tgh bljar...hbes tingkatan 4 ??
bile kau nak kejar ??

KIMIA tingkatan 4??
tonggang langgang lagi !! tah ape yg ko fhm aku pun tak tahu !

ADDMATH ??
wahhh..faham ! latihan leyh buat !
but EXAM ???
SERABUT !! BYK TELOR !!

p/s: knpe latihan leyh buat tapi exam x leyh ???

BIO ??? ohh  favourite !!!
SANGAT suke !
BUT asyik mengantuk jek kan dlm kelas ???
ZZzzz...argghhhhh....zzzZZ
stop IT !!!!
jgn ngatok lah MATA !!

FIZIK ?? wahh ..form 5 leyh FOKUS !!
cikgu ZAI yang ajar..MASUK OTAk TEROS !!
habes FORM 4 nyer bile kau nak kejar ??
yang cikgu HAMDAN ajar ??
BILE KAU NAK KEJAR ???

p/s : jgn tak terkejar sbelum SPM sudah ler

BM ?
belajar MAEN2..belajar dalam AIR-COND un ??
sebab uh MAEN2..

BI ??
love it !!! but always kering IDEA !!
SLOW gile nak dpt IDEA bwat ESSAY !!
org lain da 1 m/s da..AKU ??
PENDAHULUAN pon x wat lagi !!

MM ??
wahh..makin MALAS nak wat LATIHAN kan ??
MEMANG !!

SJ ??
lagi malas nak MEMBACA kan ??
bace pon TAK MASUK !!
TAK INGAT !
Macam mane nak INGAT ???
SERABUT !!!

PI ??
hhmmm..ngantuk tuh number satu lar beb !!
TENGAH belajar..
SYAITAN dok NGACAU suh TIDOR !!!
SYAITAN mane SUKE manusia belajar AGAMA !!
urhhh....TAHAN ngantok jek laaarrr..

arhhhhhh..bile nak INSAF nih !!!
I NEED YOUR HELP !!!
please help me !!
nk exam SPM nih !!
cite-cite nak jadi PENSYARAH nih !!

DOAKAN aku yer...


ASSALAMMUALAIKUM w.b.t


No comments: