Sunday, February 26, 2012

~ trying is better than do nothing ! ~


holla...selamat kembali menbaca story yang tah ape2 tah...si BLOGGER emg da suke menaip tol x?? haha..like aku..asik nak menaip jek kerje nyer..klu tak taip kat BLOG...kat FB..klu x jgk..taip kat DIARY yang aku install tuh !! application bwu aku install..bwu best de DIARY kat MR.LAPPY nih !! DIARY tulis nyer pon ade gak..tapi da lme tak tulis..hehe..pnt tangan nak menulis...pas uh klu tulisan cantik xpe..ni hanya TUHAN saje yang tahu !!

oke..sebelom aku meneruskan..
aku nak wish dgn sorang member baek aku..
dedicate to:
NABILAH ZAINAL
coz da jumpe SOMEONE yang mungkin bley bwat kau lupe MR.YAYA..
ape name bdk tuh ?? MR.F !!!
terperanjat aku bile bace blog kau !! ahha..
P/s : SAMA TAPI TAK SERUPE !! ahhaha
semoge kau bahagie selalu k !! tak mao nangis2 lagi !! kesian dekat MR.YAYA tuh nanti !! kene sebat dgn tulang rusuk kaw..cool k !! 
ape pon aku cuma nak kaw bahagia k ....tapi..
de owg ckp klu kite nak bahagie..kite mesti memaafkan dan minta maaf dari orang yang mungkin kite pernah sakiti or disakiti..
kaw paham maksud aku un ?? 

just say....


easy,right ?? x kesah lar care kaw camne ..yg pntg kau da mintak maaf...
zaman da maju sis !! FB ? SMS ? just do it !!
*bile hati da berkate..jiwa kene ikot !..haha*

okay !! tutup story about member aku tuh !!

now...story aku pulak !! 

lately nih jiwa aku kacau seh !! esok nak exam !! feeling aku asik kene kacau jek !! argghhh !! serabot !

urhhh !!! tension meh !! aku pun tak tahu lar kenape !! nak kate hati sakit !! yes emg sakit giler weh !!
nak kate jealous !! tah...maaf !! no komen !!
urhhh !!! cool - cool -cool....

how to cool our mind and heart ???

solat !

bace alquarn !

the way to reduces HATI YANG TAK TENANG !!

trying !!!

YA ALLAH,bantu lah aku dalam menenangkan jiwa aku supaya aku boleh menjalani perjalanan hidup aku dengan tenang dan tanpa marah,sedih mahupun ape sahaje yang boleh membuat aku tidak bersemangat...Berikan aku kesabaran YA ALLAH...sesungguh nya engkau lar yang MAHA PENYAYANG lagi MAHA MENGASIHANI...



*trying to forget him..but i can't !!
*trying to be someone who can face all challenge !
*

SELAMAT MEMBACA !!

melemparkan pandangan yang jauh
supaya aku bisa lupakan kau..

trying again n again agar aku mampu lupakan perasaan aku kat kau..

dan try lagi sampai aku sendiri nangis tanpe tahu ape sebab nyer...
JUST SO TIRED OF BEING ME
sbb asik CUBA n CUBA..

Aku akan cuba hingga akhirnye aku mampu tuk terbang jauh dari kau..
T>R>Y>I>N>G  I>S  B>E>T>T>E>R  T>H>A>N  D>O  N>O>T>H>I>N>G


2 comments:

sayamasehgadis said...

nad.. thanks a lot.. aku hope sangat kali ni betul nyer.. walaupon dye try tok saketkan ati aku lagi.. aku ta kan wat perangai playgirl aku lepas ni daa.. thanks a lot friend!!

SITI NADZIRAH BINTI MAZLAN said...

most welcome my dear..wish me luck too !!

trying to forget my feeling and just continue my friendship with him !