Monday, February 6, 2012

~ vanilla coklat ~

Assalammualaikum..hari nie aku nak cite sal favourite drama aku..klu korang bce TAJUK nyer pon korang da twu ! VANILLA COKLAT TV3 SLOT LESTARY !

aku like gile cerite nih..cerite nyer SWEET GILER..nak twu ??mse AIMAN HAKM RIDZA ni msuk mentor dulu..SERIUS aku tak heran pon.XSUKE lagi de lar but bile die BERLAKON ni nmpk HANDSOME plak die..
hahahha..I'm NOT GEDIK k ! aku susah n kte artis2 MALAYSIA nih HANDSOME.IF PELAKON uh betul2 handsome aku ckp ar handsome..ahahahha
cam AORAN AZIZ,ADI PUTRA,ASHRAF MUSLIM n ni jek kot..huarrrrhh..hahhahhaha
klu artis perempuan plak..ofcoz TIZ ZAQYAH,HELIZA HELMI,DATUK SITI NURHALIZA,SHILA AMZAH,IZARA AISYAH,DIANA AMIR, n ramai lagi lar...tpi yg plg cntek di mate aku..artis yg pki tudung.LOVE IT..DA Lar cntek..pas uh pki tudung makin cntek beb!


~~~~lari tajuk lar plak~~~

sebenarnye aku x sabo gile nak tggu ESOK..sng ckp setiap nak hari selase emang aku x sabar..CERITE NYER SEMINGGU SEKALi !!! argghhh..da lar cerite ner sweet !!!


k rrr...PEACE !!!
ASSALAMMUALAIKUM w.b.t

No comments: