Friday, March 16, 2012

::Ape pon tak bley::


holla !! nice to meet you all again and again ! haha !
so how you all feel today ??
wait -wait !! 
mari kita MARTABAT kat BAhASA KEBANGSAAN kita k !
BAHASA MELAYU !

::APE PON TAK BLEY::
malam tadi..aku secara tak sengaja nya tertidur dengan LAPTOP aku terbuka..EARPHONE kat telinga..
semua gara-gara lagu 
::opick:cahaya hati::

try lar bukak..sedih lagu nya..
~sobsobsobsob~
sampai lah aku tertidur malam tadi

P/s:actually malam tadi aku tak leh tidur..fikiran melayang gila..
thanks to NORA and NABILAH coz layan aku tengah2 malam..
2h pon die owg yang mesej aku dulu coz tak ley tidur sbb 
PROBLEM mreka !
yeeehhhhh !! semue de problem malam tadi..

Aku ni kan DOKTOR PAKAR die owg !!
aku sanggup lupakan masalah aku tuk die owg !
coz what ??
itu satu-satu nyer cara aku nak lupakan masalah aku tuk seketika..

THANKs k !!
Aku akan rasa HAPPY bila kowg HAPPY...

~::SEGALA NYA BERAKHIR MALAM TADI::~
aku da buat keputusan tuk akhiri semua duka nih.
aku tak sanggup tuk mengharap lagi..NO MORE !!
ENOUGH IS ENOUGH !!

cukup larr....
BIAR aku KORBAN perasaan aku DEMI kau supaya 
AKU yang TAK terkorban dalam KISAH ini..

:: rapuh_opick ::
dengarkan lagu nih..biar aku hanya mencintai ALLAH..
MAafkan aku YA ALLAH bila hati tak sempurna mencintaimu..dalam dada ku harap hanya dirimu yang bertakhta..YA ALLAH !!!

AKU REDHA dengan kehendak mu,YA ALLAH !!
Aku akan cuba untuk melupakan nya.Akan cuba.

::to NABILAH::
Aku tak seperti kau yang mampu menunggu.Aku tak mampu.Cukup lah luka selama ini kerana aku terlalu berharap pada MR.T ! dan sekarang ni aku tak sanggup mengharap orang lain..cukup lar kisah lama da ajar aku.. Aku perlukan masa yang lama tuk melupakan nya.Selagi hati aku masih belum menyayangi nya sepenuh hati aku..Aku yakin aku mampu ley lupakan semua nih..
Aku akan anggap ia hanya mimpi yang datang tuk menguji.


Meski sakit aku menahan semua nih..aku akan cuba sebab aku tahu
kowg semua akan berada di sisi aku..
semua kawan-kawan aku boleh tolong aku..
CLASSMATES aku semua boleh menceriakan aku..Tiap-tiap hari aku jalani hiudp dengan mereka.
MEreka lah yang selalu membuat aku tersenyum..
THANKS MY BELOVED FRIENDS !!


for the last one !!
~:: dengan mu aku hidup ::~~

SEKIAN,WASSALAM...

Asfan - Terhenti DiSini with lyrics




holla !! ce lar hayati lagu nih !!
best !!
NORA ELENA punyer cite !!
heehhehe...

believe it or not ??
aku still lyn lagu2 nora elena dgn vanilla coklat !
lagu nyer best kowt !!
CREDIT to drama NORA ELENA dan VANILA COKLAT !
krane kenal lagu nih !!
ehhehe

<3 !! peace !! <3

Tuesday, March 13, 2012

~hidup tak seindah mimpi..mimpi tak se reality hidup~


holla..hari nih memang nak buat 2 post.nak lawan NABILAH ZAINAL..ahha
nak twu tak ??
ape?

::P/s::
hidup tak seindah mimpi..mimpi tak se reality hidup.

nak twu pe MOTIF aku wat tajuk nih ?? 
actually aku tgh ber-angan2..
alar bak kate ex-classmates aku..hahha
ceh !!

btol pe !! kkdg kita dapat mimpi yang best2 dan berharap ia akan terjadi.
but hidup kita x seindah mimpi yang kita mimpi tuh but !!
mimpi gak kadang2 mengarut.sbb uh ia x se real hidup.
pham ta ?? klu x paham...paham2 kan larr...


termenung ku sendiri..mengenangkan kan......
oopppsss...terlebih suda...
gmbr tepi pantai !! 
CREDIT to cik NORA IZZANY yer..heheh

*saya manusia biasa yang kadang2 boleh mengeluh dan kdg2 boleh nangis.
dan kdg2 jgk boleh gembira..

kalau hidup saye se indah mimpi saye..msti bukan hidup nme nyer..
hidup sape yang tak de dugaan dan cabaran?
ALLAH menguji kita untuk menentukan tahap mana keimanan kita dan untuk mengajar kita erti KESABARAN.

dan jika mimpi itu indah..ia pasti tidak se real hidup..


*sekian...saja KEPOYOSAN melanda DIRI..\

ASSALAMMUALAIKUM w.b.t



~drama2 yg best last hari nih !! ~

holla !! cericola !! ahhaha !!
ape habaq ?? kita jumpa lagi pade episod..ooopppss..episod plak...post larr.
kembali kepada post kali nih..

cerita favourite aku yang VANILLA COKLAT
da berakhir tadi.
hushh !! ending dier ?? of coz ending yang bahagie ! drama melayu mesti akhir dgn ssenyuman right??
tpi aku klu wat essay selalu jek ending nyer da menyebelahi hero and heroin essay aku...
bawu best !!

and lagi satu nih..tgh on the way nak habes..
yang ni aku suke coz what dy cite sal sahabat yang jatuh hati pada sahabat sendiri..
itu x jadi mustahil larrr...
tapi cite nyer memang best !!

but tonight....due2 nih da tammat...


ape kejadah tah aku cite nih !!


Sunday, March 11, 2012

~ aku paling special ? ~


sila lar jawab salam aku tuh ! haha !
dah ? time kasih sudi jawab salam..kire mendoakan aku lar tuh !

~ AKU PALING SPECIAL ? ~
haha..oke nk twu sebab pe ??
sebab aku jek yang SINGLE antara KAMI.
yang paki jaket belang2 tuh :NABILAH...da taken by MR.F !!
yang jaket itam tuh :ZULAIHA..da kene ikat dgn MR.E ! tpi TAK COUPLE !
yang baju DOMO tuh : AFIQAH.da taken by MR.A !!
yang tudung putih tuh : AKU...xde mkne nak taken2 nih !! nk kene rembat dgn abg aku..taken2 llar..hahha..

See !! that's why aku TERISTIMEWA !!
hahahaha...
anyway !! aku HAPPY tgk kowg HAPPY !!
FINALLY,kowg berjaya dapat kan CINTA un ???
WELL !! aku un DOKTOR PAKAR CINTA kowg.
tapi sudah nyer....
haah..AKU YG SOLO..
RILEKS suda...BELUM cukup UMUR lar..
hahahaha

tapi kdg2 bowink gak sbb die owg de nak story sal MR-MR die owg..
AKU ????
MY SWEETHEART kan ade ...
SAPE ??
anak buah aku larr...
MY LOVELY NEPHEW !!
SAYANG ADAM SANGAT2 !!!
RINDU nih !!

actually..ade gak RAHSIA HATI...
sape ??
jawapan nyer...
Teeetttttttttt !!
SALAH same sekali !
wait2 !!
KOWG teka SAPE ??
ahahah...
"menimbulkan seribu tanda tanya"

hah ! NABILAH ZAINAL..
dpt TEKA tak ?
TAk ??
kesian...............
hahahahahahahaahha

ZULAIHA ??
tak tahu kan sape ??
=,='
hehehehe...

AFIQAH !! haha...
please2..kamu jangan TEKA..
sbb msti salah orang punya lar...hahhahah

TGK tuh..MUKA masing2 da tension coz TEKA2..ahhha
(tgk sikit muka tension)


ok lar...see you then !!!

LOVE SEMUE YANG AKU KENAL !!!

sekian....
ASSALAMMUALAIKUM w.b.t



Friday, March 2, 2012

~ hepi besday ! ~


holla !!! okey...before start..i would like to say GUD BYE to FEBRUARI...and WELCOME to MARCH !!!
hari 2/3/2012..
to my adik kecik..

ipin !! 
hepi besday yg ke 8 tahun!! tamo nakal2 yaw !! remember..you are the last one so you must achieve what i can't achieve !!
mom and dad only have we okay !!
our sister,our brother,me and you !
i already start my journey..now it's you turn !!
GOOD LUCK !!

to my dad..happy belated besday too !!(1/3/2012)
heppy besday yang ke 51 tahun..hehe...da tua my dad upe nyer...
tapi..wajah mu masih nampak MUDA..(bodek nih )
ehhehe...semoga ayah panjang umur dan dimurahkan rezeki...
i just want to say..i love you very much..
even i have make many mistakes like..bantah ! jerit ! sakit hati..
i stilll love you because you are my dad !!
but !!
please let me to jalan-jalan dgn member..
i don;t want my teenage life..jadi sia2..
you know dad !! akak jeles kot dgn kwn2 akak sbb !!
die dapat kuar jalan2 nan member lain..
but...it's so okay !! cuma.. i don't want you 
asked me to stay at home !! i want continue my studies as far as i can..
give me a chance to live in independent life !!
please ??

terbang bebas di udara !!!
 meniti hari yang mendatang...cuba sendiri...

so...the end my story...
hope like it..
if you like...
jgn segan2 tekan like kat bwh tuh !! ehhe....
hah ! yg lom jadi follower tuh..di persilakan lah...
*klu xna xpe..

peace !!

ASSALAMMUALAIKUM...