Friday, March 16, 2012

::Ape pon tak bley::


holla !! nice to meet you all again and again ! haha !
so how you all feel today ??
wait -wait !! 
mari kita MARTABAT kat BAhASA KEBANGSAAN kita k !
BAHASA MELAYU !

::APE PON TAK BLEY::
malam tadi..aku secara tak sengaja nya tertidur dengan LAPTOP aku terbuka..EARPHONE kat telinga..
semua gara-gara lagu 
::opick:cahaya hati::

try lar bukak..sedih lagu nya..
~sobsobsobsob~
sampai lah aku tertidur malam tadi

P/s:actually malam tadi aku tak leh tidur..fikiran melayang gila..
thanks to NORA and NABILAH coz layan aku tengah2 malam..
2h pon die owg yang mesej aku dulu coz tak ley tidur sbb 
PROBLEM mreka !
yeeehhhhh !! semue de problem malam tadi..

Aku ni kan DOKTOR PAKAR die owg !!
aku sanggup lupakan masalah aku tuk die owg !
coz what ??
itu satu-satu nyer cara aku nak lupakan masalah aku tuk seketika..

THANKs k !!
Aku akan rasa HAPPY bila kowg HAPPY...

~::SEGALA NYA BERAKHIR MALAM TADI::~
aku da buat keputusan tuk akhiri semua duka nih.
aku tak sanggup tuk mengharap lagi..NO MORE !!
ENOUGH IS ENOUGH !!

cukup larr....
BIAR aku KORBAN perasaan aku DEMI kau supaya 
AKU yang TAK terkorban dalam KISAH ini..

:: rapuh_opick ::
dengarkan lagu nih..biar aku hanya mencintai ALLAH..
MAafkan aku YA ALLAH bila hati tak sempurna mencintaimu..dalam dada ku harap hanya dirimu yang bertakhta..YA ALLAH !!!

AKU REDHA dengan kehendak mu,YA ALLAH !!
Aku akan cuba untuk melupakan nya.Akan cuba.

::to NABILAH::
Aku tak seperti kau yang mampu menunggu.Aku tak mampu.Cukup lah luka selama ini kerana aku terlalu berharap pada MR.T ! dan sekarang ni aku tak sanggup mengharap orang lain..cukup lar kisah lama da ajar aku.. Aku perlukan masa yang lama tuk melupakan nya.Selagi hati aku masih belum menyayangi nya sepenuh hati aku..Aku yakin aku mampu ley lupakan semua nih..
Aku akan anggap ia hanya mimpi yang datang tuk menguji.


Meski sakit aku menahan semua nih..aku akan cuba sebab aku tahu
kowg semua akan berada di sisi aku..
semua kawan-kawan aku boleh tolong aku..
CLASSMATES aku semua boleh menceriakan aku..Tiap-tiap hari aku jalani hiudp dengan mereka.
MEreka lah yang selalu membuat aku tersenyum..
THANKS MY BELOVED FRIENDS !!


for the last one !!
~:: dengan mu aku hidup ::~~

SEKIAN,WASSALAM...

2 comments:

sayamasehgadis said...

naad,, thanks gak sebab teman aku.. aku da ok da sekarang.. biarlah aku menunggu.. kalaw aku tak dpat dye.. aku ade cakap gini kat mak aku.. "mak,, law sampai 21 tahun orang tak bawak pakwe jumpa mak,, mak carikn je la.. adek tak kesah.. selagi mak suke.. "

sampai situ je la.. aku tak kesah.. but sekarang,, biar aku menunggu..

SITI NADZIRAH BINTI MAZLAN said...

wahhhh..aku pun teringat cam uh..sng mak bpk carikan jek larr...hahah...x yah pening2..hahaha..

21 tahun ?? aku 25 larr..hahah...xnak kawen awal sgt !! ahhaha