Tuesday, June 19, 2012

~ result exam MID YEAR ~


gggrrrrrrgggrrrrggggrrrrr

*ni tnde nyer aku tgh geram + disspointed giler-giler weyh !!

coz what ??
arhhhh !!! satu jek subjek nih aku FAIL !! emg aku ase nk buang jek ANSWER SHEET aku yang ckgu bagi tuh !! aku sendiri haru+biru tgk jwpn aku sendiri nih pulak ckgu yg menanda paper !! 

how !! exam still another 6 month !! pejam celik pejam celik !! tuptup ! exam SPM ! 
uwwwaaahhhhh !! SCARY !

tuh cerite admath !! FIZIK ???
setakat nih alhamdulillah aku lulus and got C !! syukur giler sbb slame nih emg aku kejap FAIL ! kejap lulus(MARKAH CUKUP2 MAKAN jek !)
but this time even got C!! aku syukur giler coz ade peningkatan ! ALHAMDULILLAH !
next test !! must get A plak !!!

BIOLOGY !!
favourite aku but !! kertas 2 ! emg aku ase hampeh giler jwapan yang aku buat ! aku sendrir pening !nseb kertas 1 leyh tolong aku !! kertas 3 ??? bantu sikit jek ! KIRE BANTU jugak lar tuh kan ?? hahahahaha
actually lum dpt agi result nyer !!
CIKGU ckp yang tertinggi pon B ! 
*what ???? sah emg mongok nyer kertas 2 !!!
siape lar paling tinggi tuh !!
AZNA ?? i think yaa !!

CHEMIST !!!
ini aku emang ase gembira lar jugak coz aku lulus !!! sebelum nih lau test mesti aku FAIL or CUKUP MAKAN jek !! but i got....
owwww ..secret ! 
ahahahha..
*cikgu target tuk trial aku kne dpt A !! what ?? kne struggle lebih nih !

SJ ???
hihi ! bersyukur ! coz markah aku bukan cukup makan lagi cam exam lepas-lepas !! hope aku dpt tgkatkan prestasi dari B !! jump to A !!!

MM ??
sikit lagi nak A- !!! fuuhhh !!! naik mrkah boleh ?? hihihihih...
nk jump to A+ boleh ??
*ofcoz boleh but u must strive hard lerrrr

Pi ??
kne naik lagi ! x cukup tuh !! lagi nad ! lagi !!

Bi ??
got B+ !! waahhh ! menurun !!!!!!
from 70 !! turun jdi 69 !!
mne boleh nih !!!
kalu meningkat xpe lar jgk !!

Bm !! 
nih best jgk lar !
hampir satu kelas got A- and A for this subject !!
wacahhhh !! trimas ckgu asri !! 
and sorry sbb bljr maen2 ! hihihihi !



*gred tuk dpt A- da bertukar !! 
to get A- must get 75 !! not 70 anymore !!


oke !! must strive hard !!


kene usaha tuk sampai atas tuh !! 
kat atas uh ade kejayaan yang di impikan !


xmao tension2 !! even FAIL !!
kne usaha lagi !!
hapuskan "PUTUS ASA" dalam kamus hidup kita !!


Sunday, June 17, 2012

~ cerita-cerite-ceritu-cerito-ceriti ~


wah lame tak menaip !! notebook da pulih dari masalah kritikal.hiiiihhhiiii
happy now !!


16/6/2012
bwu jek lepas bpe minit tdi !! 
ade pe dgn tarikh nih !!
ulang tahun kelahiran aku kat muka dunia nih..
time kasih allah kerana aku masih mampu bernafas sehingga umur ku genap 17 tahun..
aku bersyukur menjadi hamba mu.
izinkan aku untuk terus menghirup udara yg kau kuniakan..


sungguh aku emg terasa giler hari nih !!
aku menanti ucapan dari membe baik aku !
tapi...
smpi dah berakhir 16/6/2012
aku msih xdpt dgr ucapan dy !
smpai hati dy !!
aku harap aku leyh trime kenyataan yg die lupe besday aku...
hermmmm...

it's about ~ ~ ~
aku x twu knpe dy berubah !! aku x suka dy berubah!! aku x suka dy yang sekarang !! aku mahukan Mr.A yang dulu !!! tolong !! kembali kan Mr.A aku yg dulu !! aku nk dy yg dulu !! even aku hanya mampu boleh berkawan dgn die !! aku xkesah !! asalkan dy masih insan yang aku knl sebelum nih !!
tolong jgn berubah sikap dgn aku !!


~ ~ kau nak twu x !! aku korban perasaan aku bukan untuk kau tapi untuk perempuan yang kau sayang uh !! aku xnak hati dy terluka !!! aku jgk perempuan..aku kne fhm perasaan orang lain...

~ dari pagi aku tggu Mr.A tuh msj and said happy besday kat aku !! tapi.....dy lupe kot ! sme mcm membe aku tuh !!



kite sedih twu bile awak wat kita mcm nih !! smpi hari lahir kite pun awk x igt !! smpi ti awak !! kite ade wat salah ke mse berkawan dgn awak ?? atau makwe awak marah sbb kite rapat dgn awk,.... kite nk msj awk tpi..kite tkot...number awk tuh mkwe awk gne ! kite xnak gggu rumah tgga org..
xpe lar awak..kite terime ler ape keputusan awak...kite twu..kite hanya kwn awk..
yg penting pade awk skrng nih hanye dy...
kite faham awk ! cuma kite xnak awk dingin dgn kite ! kite nak awk yg dulu !!