Sunday, June 17, 2012

~ cerita-cerite-ceritu-cerito-ceriti ~


wah lame tak menaip !! notebook da pulih dari masalah kritikal.hiiiihhhiiii
happy now !!


16/6/2012
bwu jek lepas bpe minit tdi !! 
ade pe dgn tarikh nih !!
ulang tahun kelahiran aku kat muka dunia nih..
time kasih allah kerana aku masih mampu bernafas sehingga umur ku genap 17 tahun..
aku bersyukur menjadi hamba mu.
izinkan aku untuk terus menghirup udara yg kau kuniakan..


sungguh aku emg terasa giler hari nih !!
aku menanti ucapan dari membe baik aku !
tapi...
smpi dah berakhir 16/6/2012
aku msih xdpt dgr ucapan dy !
smpai hati dy !!
aku harap aku leyh trime kenyataan yg die lupe besday aku...
hermmmm...

it's about ~ ~ ~
aku x twu knpe dy berubah !! aku x suka dy berubah!! aku x suka dy yang sekarang !! aku mahukan Mr.A yang dulu !!! tolong !! kembali kan Mr.A aku yg dulu !! aku nk dy yg dulu !! even aku hanya mampu boleh berkawan dgn die !! aku xkesah !! asalkan dy masih insan yang aku knl sebelum nih !!
tolong jgn berubah sikap dgn aku !!


~ ~ kau nak twu x !! aku korban perasaan aku bukan untuk kau tapi untuk perempuan yang kau sayang uh !! aku xnak hati dy terluka !!! aku jgk perempuan..aku kne fhm perasaan orang lain...

~ dari pagi aku tggu Mr.A tuh msj and said happy besday kat aku !! tapi.....dy lupe kot ! sme mcm membe aku tuh !!



kite sedih twu bile awak wat kita mcm nih !! smpi hari lahir kite pun awk x igt !! smpi ti awak !! kite ade wat salah ke mse berkawan dgn awak ?? atau makwe awak marah sbb kite rapat dgn awk,.... kite nk msj awk tpi..kite tkot...number awk tuh mkwe awk gne ! kite xnak gggu rumah tgga org..
xpe lar awak..kite terime ler ape keputusan awak...kite twu..kite hanya kwn awk..
yg penting pade awk skrng nih hanye dy...
kite faham awk ! cuma kite xnak awk dingin dgn kite ! kite nak awk yg dulu !!





No comments: