Tuesday, June 19, 2012

~ result exam MID YEAR ~


gggrrrrrrgggrrrrggggrrrrr

*ni tnde nyer aku tgh geram + disspointed giler-giler weyh !!

coz what ??
arhhhh !!! satu jek subjek nih aku FAIL !! emg aku ase nk buang jek ANSWER SHEET aku yang ckgu bagi tuh !! aku sendiri haru+biru tgk jwpn aku sendiri nih pulak ckgu yg menanda paper !! 

how !! exam still another 6 month !! pejam celik pejam celik !! tuptup ! exam SPM ! 
uwwwaaahhhhh !! SCARY !

tuh cerite admath !! FIZIK ???
setakat nih alhamdulillah aku lulus and got C !! syukur giler sbb slame nih emg aku kejap FAIL ! kejap lulus(MARKAH CUKUP2 MAKAN jek !)
but this time even got C!! aku syukur giler coz ade peningkatan ! ALHAMDULILLAH !
next test !! must get A plak !!!

BIOLOGY !!
favourite aku but !! kertas 2 ! emg aku ase hampeh giler jwapan yang aku buat ! aku sendrir pening !nseb kertas 1 leyh tolong aku !! kertas 3 ??? bantu sikit jek ! KIRE BANTU jugak lar tuh kan ?? hahahahaha
actually lum dpt agi result nyer !!
CIKGU ckp yang tertinggi pon B ! 
*what ???? sah emg mongok nyer kertas 2 !!!
siape lar paling tinggi tuh !!
AZNA ?? i think yaa !!

CHEMIST !!!
ini aku emang ase gembira lar jugak coz aku lulus !!! sebelum nih lau test mesti aku FAIL or CUKUP MAKAN jek !! but i got....
owwww ..secret ! 
ahahahha..
*cikgu target tuk trial aku kne dpt A !! what ?? kne struggle lebih nih !

SJ ???
hihi ! bersyukur ! coz markah aku bukan cukup makan lagi cam exam lepas-lepas !! hope aku dpt tgkatkan prestasi dari B !! jump to A !!!

MM ??
sikit lagi nak A- !!! fuuhhh !!! naik mrkah boleh ?? hihihihih...
nk jump to A+ boleh ??
*ofcoz boleh but u must strive hard lerrrr

Pi ??
kne naik lagi ! x cukup tuh !! lagi nad ! lagi !!

Bi ??
got B+ !! waahhh ! menurun !!!!!!
from 70 !! turun jdi 69 !!
mne boleh nih !!!
kalu meningkat xpe lar jgk !!

Bm !! 
nih best jgk lar !
hampir satu kelas got A- and A for this subject !!
wacahhhh !! trimas ckgu asri !! 
and sorry sbb bljr maen2 ! hihihihi !



*gred tuk dpt A- da bertukar !! 
to get A- must get 75 !! not 70 anymore !!


oke !! must strive hard !!


kene usaha tuk sampai atas tuh !! 
kat atas uh ade kejayaan yang di impikan !


xmao tension2 !! even FAIL !!
kne usaha lagi !!
hapuskan "PUTUS ASA" dalam kamus hidup kita !!


No comments: