Sunday, September 30, 2012

Shahir - Pendam



aku perlu lepaskan die..cukup lar selame nih aku menahan...
aku pedih melihat dia...biar dia bahagia..
aku yakin dia akan bahagia..
cukup lar aku mampu melihat dia tertawa..

aku x mampu pertahan kan lagi..aku rasa dah x sanggup dengan perasaan nih...perasaan nih btol2 membuat aku keliru dengan hati aku sendiri..
aku yakin hati nih..mampu lepaskan dia pergi..
ye ! aku yakin ! aku boleh !
Aku boleh !
biar aku pendam semue nih...
selagi waktu belom tiba untuk aku luahkan pada dia..
selagi itu ia akan kekal rahsie..
biarkan perasaan nih hilang tika waktu untuk dia tahu tiba..
biarkan waktu yg tentu kan semue..

bye ...
aku tahu aku perlukan dia dalam hati aku..tapi ALLAH ada menemani aku..
sakit...
xpe..asalkan dia gembira..




[MTV] Hafiz & Dato' Siti Nurhaliza - Muara Hati (OST Adam & Hawa)


sekali sekale layan lagu sadis cam nih xpe kan ??
menghilangkan resah kat hati nih..



Wednesday, September 19, 2012

Hati dan Perasaan

hai... lame aku x corat coret kat benda alah nih.. a bit buzy lar.. baru jek habes TRIAL SPM..huh !! " tarik nafas sikit " .. so it's time for enjoy ?? nope !! it's time for MENGHITUNG HARI...malam ni emg nak spent time sikit tok BLOG aku nih !! RINDU !!! (tgn nan kaki hempas2)
aku xnak story sal TRIAL..sbb result pun lom dpt..soo..maybe next time lar keyh !! 
hahahah..herm....
(muka terkejut)
"eh..asal pelik jek DASHBOARD nih ???"
nmpk sgt lame x jengah DASHBOARD nih..ahhaha
 
cuti 1 malaysia ritu..semua kengkawan aku yg dok ASRAMA balik ..
emg happy giler keyh !! aku rindu giler segiler giler nyer kat die owg..tapi..dalam happy aku terkilan jugak.. coz aku x dpt bersua muka langsung dengan kwn aku yg lgi sowg nih..
jujur..sedih giler..

herm..tapi minggu nih memang pelik coz mse sabtu ritu...LILY and SOLEHAH lepak rumah aku..
emg da lame die owg x lepak..mencekik kat uma aku..rindu tme tuh !!
tapi bile tima kite owg pergi meraban kat pantai..
x sangke.SUBJEK utama kite owg pasal 
HATI DAN PERASAAN..
emg jarang kite owg berjumpe lepas uh..cite pasal cinta..
semue nih mula sebab ..
LILY DAH COUPLE !!
aku dpt twu da lme jgk..tpi SOLEHAH bwu twu..
so she really terasa sbb bwu tawu..and actually die x suke LILY COUPLE or kengkawan die COUPLE..
herm..yang aku nih..bukan x suke..cuma..kurang senang..
tapi..yg pasti kengkawan aku yang COUPLE akan dgr mulut aku membebel..
bukan membebel suh putus but !!

nasihat 1 : jgn terlalu percaya
nasihat 2 : jangan terlalu sayang.
nasihat 3 :jangan terlalu yakin.
nasihat 4 : study kena fous jugak
nasihat 5 : jangan terlalu berharap..

tak tahu la kenape benda nih yg eluar dari mulut aku..
nasihat nih juga ingatan untuk diri aku sendiri walaupun aku x couple..
"MAAF..SAYA TIDAK MELETAK KEPRCAYAAN SAYA PADA KAUM LELAKI LEBIH DARIPADA 50%..SEDANGKAN YANG MEMPUNYAI IKATAN DARAH DAN PERSAUDARAAN PUN SAYA TIDAK DAPAT BERI 100% KEPERCAYAAN."
harap maklum yer..
that's not mean SAYA ANTI LELAKI.it just nak berhati-hati..
BERHATI-HATI..
sambung balik cerita hati dan perasaan antara aku and MEREKA..
tak tahu lar..aku banyak termenung..mse die owg cerite..
yang pasti dalam hati aku mse tuh cuma insan yang aku sayang..MR A..
herm..walaupun aku kurang percaya pada laki tapi aku x dapat nak buang perasaan nih...
herm..aku biarkan waktu yg tentukan..
dalam masa yang sama...
aku tersebut satu nama yang sememang nya lama aku x sebut dan aku tak ingat..
tapi terlafaz mase aku terleka berbual..
herm...
aku da lame lupakan kau,CAPTAL T..pada aku kau kisah lame aku yang x patot aku igt lagi..cinta monyet..
kau orang yang pertama mengajar aku ape tuh hati..ape tuh perasaan..
trima kasih aku ucapkan eh !!
after that.kite owg biarkan angin bawa semua cerite kite owg pergi..so we having a haru biru moment..
kan bagus lau kowg sentiasa berada dekat nan aku..
faiz asked : puas nad nan die owg..(mcm nih kot ayt classmate aku)
me said : nope !! aku akan lagi puas lau die owg ade dekat nan aku.. (muka happy tutup sedih)
AKU RINDU MEREKA..