Thursday, October 25, 2012

~apologise and forgive ???~


Holla … readers !! post kali nih special for 5A SMKSM…okey guys!! Bce keyh !

Firstly, I would to say sorry to all my friends !! gud luck for SPM ! ehheeheh.. aku tawu sepanjang kite kena msti aku de byk wat silap kan ? tersilap kata,terguris hati,terpedas dalam ayat,termakan yg di belanja..terketawa pada waktu yang x kena..so sowi !!
Guys ! x lame lagi kita da nak exam SPM un?? N tak lame lagi kite jugak akan berpisah..mungkin lame perpisahan kali nih.. aku harap we will always be friends forever and akan sentiase jadi adik bradik keyh !! love kowg ketat2 keyh ! 

To ZIZY and TYMA !
! aku nak minx maaf sepanjang perkenalan kita nih..korang lar paling lame sekali aku berkawan and jadi rakan kelas..since primary school right ??? hehe..spanjang  10 tahun nih mesti ade yg aku wat silap nan kowg..who knows ? kdg2 lidah nih xsedar ape yg di kata..hope ko berdue dpt ler maafkan aku.. Maybe lepas nih emg susah tuk dapat satu kelas agi..wah !! nanti rindu ! hehe..ZIZY ! ofcoz aku rindu ketawe kau ! haha ! kau budak paling cheerful yg aku pernah jumpe ! so..mesti xde kwn  yg dpt tandingi kau..thanks for the laughing !! TYMA !! hope kite dpt jdi kawan selame nye keyh !! hehe

To NORA,PUTERI, SYIKIN,AFIQAH,CEKNON,ZYQA,MIMIE,FARIS…
first,sorry for everything that I had done since form1 until now… sorry yer !! like I have said makin lame kite kenal makin byk jugak lar aku terguris kan perasaan owg even dalam sedar mahupun x sedar..NORA,thanks yaa ! sudi jadi bestfriends aku !! sudi dgr cite2 aku !! n plg penting sudi simpan rahsia aku ! hahaah !! aku minx maaf lau aku de wat silap at kau ! kdg2 termerajuk nan kau x tentu pasal..termarah kau sambil gelak..ternganjing kau..heheh..sowy keyh ! PUTERI,kite start rapat tahun nih kan? Eheh ! anyway best kwn nan kau ! thanks keyh sudi jadi member baik aku !! layan aku nyer giler..layan merepek meraban aku..hahhah..SYIKIN,ehhee..lame tak satu geng nan kau…dulu mse form 3 satu geng un nan lifa,aishah,sol lily…hehe..anyways sorry keyh lau de kecilkan hati kau..AFIQAH,sorry kalau selame nih terumpat kau..tergeram nan kau..actually emg geram..tak tahu kenape dalam aku terlalu geram aku still leyh maafkan kau..mgkin sebab nama kau same dgn nama SAHABAT aku..hopefully kau dapat ubah perangai kau bile kau  da x nan kite owg… u know what..tuk dapatkan kawan yg betul2 kawan..kite kena jadi kawan yg betul2 kawan dulu..jgn bertindak melulu..fikir hal org jugak..nih lagi satu..jgn suka timbulkan syak wasangka org lau xnak org fikir buruk sal kite..kite juga kena elak dari org berfikir buruk dgn kite.just think fyqa..sometimes..kite kena fikir ape yg bkal dikata dgn ape yg kite buat..hope you get it ! “jika kamu duduk berduaan,maka ada yang ketiga iaitu syaitan.”…CEKNON,first aku kenal kau aku takut nak dekat nan kau…takut aku x dpt tahan nan kau..but bile dah lame kenal..i know you a kind person..thanks yaa..sudi kawan nan aku..ZYQA,dulu emg x rapat..kite start rapat since form 4 sebab duduk sebelah dalam makmal fizik..thanks au byk tolong aku mse fizik..terutame nak elakkan aku tidur…MIMIE,hehe ! nak said thank you atas bantuan mimie selama nih !! thanks a lot ! tolog kite uruskan blog nih…tolong kite dalam fizik..tolong kite dalam admath !! and sentiase bwat kite gelak..hahah..ofczoz dlm makmal bio..hihihi..FARIS,alar…kau diam jek..aku pun x byk ckp nan kau..so…ape pon !! sorry lar sepanjg jadi kwn kelas nih !! 

To FANA and FAIZ..
Firstly, sorry for what I had done since form3..aku start kenal kowg mse form 3 !!eheh..FANA,sorry au sebab selame nih panggil kau doraemon..sorry sgt !!  I like to tease you ! love it ! ahhaha ! aku still igt mse first kau pndah sini..aku yg sambut kau..mane aku x igt nyer…hahahah anyway fana..thanks au sudi tumpg kan aku gi tuisyen admath ! hahah !! and sudi bagi aku kate2 smgt mse aku hilg LILY nan SOL..heheh..syg kau DORAEMON ! ahhaha ! FAIZ,sorry eh lau de wat silap nan kau…terejek kau..(MIAW,KUCING,NURUL and so on) hahaha..sorry again ! thanks jugak sudi wat aku senyum+ketawe+nyirap..(skit pulak hati kite)ahhaha.. ..and thanks jugak sudi gaduh2 nan aku ! hahaha ! nanti habes skolah sape nak gaduh nan aku lagi ?? ahhaha..anyway thanks keyh !!

To ZATY,AMAN,AISYAH,AZNA,FAHMI,FADLI,FIRDAUS,AMIN…
Herm, aku nak minta maaf spnjg aku kwn nan kowg ..start first day kat form4…until now..and hari2 yg bkal mendatang…ngeh3x !! even baru jek 2 tahun jadi classmate kowg..tapi kite da mcam family kan ? hehehe..ZATY,aku minx maaf lau selama nih aku de wat silap nan kau..maybe kdg2 terngumpat kau..terdgr crite psl kau…tercubit kau..termarah kau.tergelakkan kau…sorry for everything..even kite bwu start rapat  mse form4..tapi aku rase da lame kwn dgn kau..mungkin ade hikmah..AMY,LILY,SOL pindah..buat aku nan kau jdi member baik.hope kite dpt jdi membe slme nyer keyh..syg kau lar..tapi yg pasti lps nih pastikan kau sentiase senyum + ketawe keyh lau aku xde..sbb ..kau pnh ckp..”aku xkan leyh masam lau nan kau,nad”hahaha…terharu kite…AMAN,herm..aritu aku dah said sorry un ?? xpe ! nak said sorry again !! ahaha…sorry eh aman lau mase first kenal kau aku ase x puas hati nan kau..dan teranggap kau sombong…tapi sbenarnye…x kenal maka x cinta kan?? Ahha…aku twu kau emg baik and always make me ketawa..ehhe…”aman..asal ketawe macam tuh? “..hihihi…sorry yer aman !! AISYAH,firstly,sorry coz pernah termarah kau pasal hadiah mase form4…I know you love CARTOON..ehhe…sepatut nyer aku x bleyh marah kau..ehhe..sorry eh esyah !! anyway thanks for sharing about cartoon NARUTO,…hihii…antara byk2 kartun yg ade…nih yg slalu aku tnyer..hahah..AZNA,wahh !! buat mate blink2 sikit !! hahha…azna ! thanks yer sudi layan giler2 aku…ehhehe….anyway !! AZNA comel tetap dihati NAD !! hahaha….FAHMI,hah !! budak naughty nih !! ngeh3x !! sorry keyh for everything that I had said..i had done !! sorry sgt !! aku twu aku byk wat slh ! ngeh3x ! hah !! kau cpt minx maaf at aku !hehe…anyway,thanks au sbb jadi kwn happening aku !! ! ahhaha…thanks ya anak YAAKOB ! ngeh3x ! FADLI,herm..at first kenal kau !! aku ase kau nih bajet giler….ihihi..sowi eh !! terkutuk kau slame nih !! and sorry gak if slame niih wat kau marah ke? Xpuas hati ke ?? hehe..actually,aku emg xsuke nan perangai kau…tapi bile dah last2 hari nih…bru aku twu..kau nih oke sikit sbnarnyer.hihih..okeh ! thanks yaa sdi jadi kwn aku !! FIRDAUS ,hah ! kau !! dulu aku penah panggil kau budak muka seposen ! ihih…sowi keyh sebab terpanggil kau cam uh !sorry lau aku de wat silap at kau…AMIN,ape pon sorry for everything eh !

~~~~~oke kowg !! sampai sini lar…I just want you to know…ape pon silap or salah kowg pada aku..aku da lame maaf kan kowg semue..org yg memaafkan kan tuh lebih mulia dari org yg meminta maaf…hehehe…sorry keyh kowg ! hope !! kite always jadi MEMBER,KAWAN,BESTFRIEND and the most important is ADIK BRADIK….syg kowg ketat2…and sayang kowg until JANNAH(SYURGA)~~~~~~~~~

2 comments:

syamimi♥ said...

terharunyerr hee nadz ak pn minx maaf jgk yea good luck spm hope both of us be the best students 9a+

SITI NADZIRAH BINTI MAZLAN said...

da lame maafkan eeeeheehh...
gud luck too..AMIN..