Thursday, November 29, 2012

it's overrr...



Hye.. yeaahhh !! dah tamat da spm !! I’m free now…27/11 ritu abis..nih bwu dpt post ! almaklum lah.. macam-macam hal ! kabel  telefon kene curi..emg nak kene sumpah pencuri nih !! nyirap jek ! pulak tuh ! org telekom lambat giler btol kan ! nak kene saman nih ! dah siap telekom btol kan..line internet plak buat hal !! memang sengal lar kan ! aku dah bosan tahap ape tah nih !! Facebook bru jek on nih !! punye ler gian aku nak bukak !! sebulan kot aku x bukak Facebook ! SEBULAN ?? ye arr….
SPm dah tamat..so ape nak buat hah mse cuti2 nih ? emg tak terkata lar bosan nyer..nak keje.kne tggu bulan satu nanti..bulan 12 nak relaks2..relaks?? hahah..padahal sebab nak balik JB dulu..akak sedare aku kahwin..pas uh nak gi penang ! hahhah ! hope jadi lar…
For those yang dah habes SPm uh ? ape rancangan kowg cuti2 nih ? bagi suggestion sikit..xkan nak makan,tido..makan,tido..tido makan…berlemak-lemak ler jawab nyer..hehehe..kalu boleh cuti nih aku nak merayap jek !! haahha !! jahat toll aku ! maklum lar mse aku jdi student..semue xboleh..nih nak try ! heheh ! 
Weh,kowg takot x nak hadapi dunia baru nih ?? makin byk ler dgaan kite weh ! lagi lah kite kena jaga diri…aku nak pesan something kat kowg and tuk diri aku jugak..walau jauh mane kite melangkah igat ALLAH and FAMILY kite au !! insyaallah…kite boleh terhindar dari perkara2 yang mungkin bawa keburukan pada kita..
Oke guys !! tahniah dah berjaya habiskan SPM !!! gud luck for your new life…

No comments: