Thursday, November 29, 2012

perpisahan...


FRIENDS,BESTFRIEND,BUDDIES,FAMILY  5A
After this,susah lar nak jumpe classmates kite un ?? huahhhhh !! nanti rindu..kan dah selalu,tiap-tiap hari jumpa..berjam-jam hadap muka masing2..tpi lepas nih tak dah.. 5 tahun spent time suka duka nan member kelas kan ? mesti kite sunyi and rindu die owg..alamak ! bwu bape hari dah rindu die owg !! sedih nak berpisah ! jujur aku kate kan aku emang sedih giler nak berpisah dengan die owg.PERPISAHAN tu menyakitkan…aku dah byk kali alami..lagi2 kalau kawan tuh amat berharga dan penting dan paling kite sayang…yg penting aku syg classmates aku !! aku syg dieowg cam aku syang family aku…sebab die owg  family kedua aku … camne ler kau nak hidup and nak ketwe bile dieowg xde lagi depan mate kau,nadz ..
“ kowg jgn lupekan aku heh !! igt aku !! NADZ  yg always tersenyum !!! hehehehhe !!! aku kan selalu tersenyum..penah ke aku nangis depan kowg ?? sedih depan kowg ?? tak kan ?! so ! iigt aku yg suke gelak nih eh !!aku sayang kowg ketat2 sampai JANNAH eh ! “
Tah ape lar rancangan die owg lepas nih..herm…mesti ade yang nak keje jauh2 kan ?? heheh…xpe ar…lau jauh mane die owg pergi..dgn izin allah kami akan jumpe waktu amek result ti !! aku pun x confirm agi sama ada kerja kat MUAR or kat JB.. IBU ZAH aku dah ajak aku kerja kat JB..and aku emang nak pun .. IBU ZAH kate nanti die cakap kat bapak aku sal nak bawak aku kerja kat JB..hehehe…jauh dari rumah ? nak try dulu ler..ehhehe…tapi mak aku kalau boleh x bagi aku kerja..nak suh aku duduk rumah..lau bapak aku…dia diam jek bile aku kate nak kerja..Cuma x cakap kat mane jek..aku bantah cakap mak aku ! jahat nyer aku ! aku cakap lar..aku nak ade duit sendiri..Aku nak beli brang-barang yang aku nak sangat.Sebab bile aku mintak mak ayah aku duit, tuk bile benda yang aku nak..emang spuluh tahun agi pun belom tentu dapat…takut2 tak dapat langsung jek..tuh yg aku nak kerja..nak ade duit sendiri..hehe..TERBAIIKKKKK !!!! (makcik aku lagi percaya and sokong ak dari family aku sendri) acane tuh ?? hahah… PELIK !!\
Oke lah !! sampai sini jek !! heheh !!! 

No comments: