Monday, April 1, 2013

give up ? oppss.. sorry ! xkan pernah !


eh ? dah bulan 4 eh ?? cepat nyer !!!!
hurm...aku ada baca dekat laman web MOE .. hurm...program diploma start bulan 6.. matrik pulak bulan 5..
alahai...kenape x cepat kan agi waktu,..aku dah x sbr nak sambung belajar.. heheh !
aku nak mula kan hidup baru.. tinggal aku jek jadi harapan keluarga..MAKCIK n PAKCIK aku semue suruh aku igt keluarga..aku actually sedih gak dengan keputusan abg aku yang nk berhenti belajar..die x habes bljr pon gara2 projek die yg terbengkalai..TINGGAL aku jek lar nih..hurm..
yg paling sedih pulak bapa aku syorkn aku xpayah sambung belajar..suh keje terus..YA ALLAH,hangin giler aku dgr ayat tuh.. jujur eh ! aku nekad giler nak smabung belajar..dan aku akan pastikan xde sape yg halang aku tuk capai cita2 aku..BAntu aku YA ALLAH.. 
aku xnak ayah aku kerja nelayan .. potong sawit sampai tua..aku xnak mak ayah aku susah sampai tua..IZIN kan aku ubah kehidupan keluarga aku.. keputusan aku muktamad !! aku tetap nak capai cita2 aku ! ya allah,izinkan aku capai cita2 aku...

so,di sebab kan aku nak capai cita2 aku..aku nak fokus on stduy aje ! NO LOVE !!! NO !!! NO ! NO ! aku xnak fikiran aku di serabutkan dengan LOVE..buat pening kepala aje nanti..yang penting aku nak berjaya..nak ubah kehidupan family aku..

tinggal aku jek skg nih..ABG n AKAK aku emg da xboleh aku harapkan tuk tolong aku,,
tanggungjawab aku besar sekrang nih...
SO ! CHAYOK NADZ !! 

2 comments:

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

teruskan lah tekad awk yang bagus tuh,,

SITI NADZIRAH BINTI MAZLAN said...

insyaallah ..awk doakan sye yer ..