Monday, March 25, 2013

The Scary day..

so sad ! result dah amek ! lame dah ! khamis ritu tpi .. baru srg nak update dkat blog nih...spare kekuatan nak crite...ye arr...kite malu dgn result x seberape kite..
guys ! I only get 3A's from 9 subject..sedih ! sedih ! sgt sedih ! tapi nk sedih ape lagi..benda dah lepaskan ? mane boleh putar-putar waktu..hurmm..
meh ! cite time hari amek result..
9.30 pg baru gerak gi mandi..padaal punyer ler awal aku bangun hari tuh..nak di jadikan cite..mandi punye mndi...takut punye takot...15minit aku mandi... then NORA msj tnye dah siap lom..ahhah ..aku pulak ckp tgh ikat rambut..*padahal bwu pas mandi..*
siap sudah semue...
nak di jadikan cite..aku baru langkah pintu pagar sekolah..MAKCIK aku dah call tnyer result ..alahai..bwu msuk pintu sekolah kot..*excited btoll mkcik aku ni !
then masuk pulak mesej..dri AKAK SEDARE aku..*kenape dy owg excite sgt nih ! aku punye jantung dah tak tentu arah nih..hurm..
Alhamdulillah...sekolah aku dapat anugerah peningkatan saujana..same macam form3 dulu..
Dy pun umum lar pelajar cemerlang ! time tuh aku dah sedih ! tpi aku xnanges..X BOLEH NANGES ! maybe sbb aku redha dgn ape yg aku dpt..
mase amek slip SPM uh...
aku terus kira A..Boleh pulak kire A dulu ek? 
3 aje ?? dah rase nak jerit2 da..tpi cool aje..*konon cool ! nek pejabat betulkan sijil berhenti..bagi rileks dulu..bru call MAMA..after call mama..call makcik aku..nseb baik die faham..xtnyer knape 3 aje..
dah kumpul nan member2 aku..bwu aku tgk..
WHAT ?? BI aku C+ ? apesal nih ! jujur aku kecewa giler tgk result Bi aku...
yg len buat aku rase lega sbb ade improvement.. and boleh di bangga kan jugak..
always failed tpi dpt C+ ... ALHAMDULILLAH..
nih result aku.
2A,1A-,1B+,2B,3C+..
cukup seh ! AIR BATU CAMPUR..
tpi aku meyirap biler orang tnyer result aku,,,bile dah tahu..
asal 3 aje ? 
alahai ! nak aje aku jawab.. untung ade 3..
"STOP ASKING ME HOW AND WHY !" 
jujur aku tension ! then petang uh gi uma ckgu hanizah..ckgu math.
ngee~ dapat RM10 dri ckgu ...hehehe..yg best nyer..masing2 nek kete skg..AMAN yg amek aku..almaklum lar ramai dah ada lesen P skg nih !! kereta punyer plak uh..aku nih hah yg xde lesen ape2..
pas memekak at uma ckgu..kite owg gi tanjung mas...tpi 3 kereta aje...5 pompuan 6 lelaki..thanks to TYMA belanje makan..hahaah..
jimat duit aku..
attention : now aku dah duk RUMAH ! dah BERHENTI keje at JB !. now searching for job at muar..
wish me get the job !!
oke daa~~ see you then..

No comments: