Monday, May 6, 2013

FB + SportShoes .


Hai ! Hari nie terasa rajen nak bebel kat blog nih . 

Fact : aku bawu perasan yang sekarang nih masa aku banyak dihabis kan kat laman twitter and blog aku nih . Lau bab blog nih .aku selalu terjah blog orang . Kira cam blogwalking la . HaHa . 

FB on kekadang saja . Tapi tiap2 hari jugak lar aku bukak . cuma bukak sekejap aja . then tutup . HaHa . Tah lah . On FB buat ase nak cekik orang . Hati makin sakit tawu ! HaHa ! tpi bila di fikirkan . Ape kes aku  jdi cam tuh . HaHaHa . No answer laa . The main point nyer bila aku on FB . terasa cam no function . Bosan tuh x payah cakap lar kan . Macam dah tak meriah dah . Patut lah cousin2 aku yang dah ada twitter susah nak jumpa kat facebook . Layan twitter aje skg . 

*ape aku merepek ! fine ! aku bosan giler kot ! 

psst pssttt .. lagi 3 minggu seh nak chaw cincau ! HaHaHa . Tadi beli selipar and sport shoes . Hbes duit ayah aku bantai . sport shoes hrge rm39 au ! HaHa . nak beli yang rm29 tapi saiz xde . kecik sangat . HaHa . ketuk my mum yang rm39 . lawa tapi kureng lawa dri kasut yg rm29 tuh . warna black + garisan pink . bila pakai dengan seluar forest line pink nih . Sedondon pulak ! HaHaHa . Frist keyh beli kasut sukan . HeHeHe . 2 things dah beli . so . dah boleh cross list dah . but another ... ooppss ! another pulak .. padahal banyak lagi kne beli . bab surat2 or lampiran nk gi dftar da siap . tinggal susun + sain ketua kampung . Ngeh3x ! bukan excited tpi nak elakkan ayah aku bising . Baik beres kan cepat2 . Bab shopping bagai tuh . Tunggu duit turun dari langit . Oppss ! sampai sudah ler x shopping . Tunggu duit dari ayah aku . *actually duit tuk beli barang2 nih pada ayah aku . duit gaji aku kerja . adelah dlm rm400 ayah aku gne ritu . tuh yang tggu ayah aku dptkan duit tuh . HeHeHe . pas tuh boleh ler shopping2 . Yang jadi driver mesti abang aku . Peh ! kene ketuk ler aku nanti *psstt ( ketuk = belanje ) . naseb badan ! HaHaHa .

okeh laa ~ see again !

No comments: