Sunday, May 26, 2013

Matrik Johor . Wish best of luck !


oh hai ! Long time no see ! kih3x .. lately busy sikit dgn hal2 beljar ..hal tolong mak aku niaga .. so,rushing sne sini ..pagi nih terbangun awal pulak . HaHa ..

Hari nih last aku berada di rumah .. lepaking di rumah .. senang ckp last day berada di bwh ketiak mama and ayah . *fuhh ..HaHa * i will leave Muar .. esok pagi2 dah gerak pi tempat belajar .. 
Kolej Matrikulasi Johor,Tangkak .
*ini lar keputusan yg aku dah buat . hope semue berjalan lancar and di permudahkan sepanjang setahun aku berhempas pulas di situ ..Nak berjaye kena usaha lebih ! no more playing like SPM .. kang menyesal x sudah pulak ..

Aku nak buktikan kat semue org yg aku mampu buat ! especially yg kdg2 x yakin yg aku mampu masuk matrik .. Maaf, aku bukan x terima cadangan kamu2 semue . cume aku dah buat keputusan yg aku sendri dah nekad . Nak masuk U tahun depan jek keyh tuk smbung degree ..semue kursus ade suah and senang nyer .. Lau nak senang ..makan tido kat rumah jek yer .. HeHe ..
so,nasihat akak kat adik2 yang SPM tahun nih or tahun seterusnya .. 
*jgn memain lagi dah ! fokus ! lagi satu buat pilihan tuk sambng belajar dgn tepat . Jangan mudah ikot kate org.. Jangan mudah ikot kate org yg memperlekehkan and merendahkan adik ..Adik adalah diri adik ! Lau adik percaye yg adik mampu lakukan ! insyaallah ..Allah permudahkan urusan adik ..
So,good luck tuk adik and tuk akak jugak yg bakal duk setahun dekat KMJ ..

segala barang aku dah prepare siap ! takot ti byk terlupe and ..my dad biase ler ! always nagging lau x siap brg . HeHe ..

dokumen ! beres !

checklist !

in one file !

and my bags ! siap semue !



No comments: