Friday, May 17, 2013

result UPU buat aku menjerit~

hai ! xnak cite lain ! just nak cite UPU ..sbb tuh main point skg nih .. ti bwh ti bwu tambah2 yer ..
oke ! Sebelum check UPU .. aku dah fikir da .. law aku dpt UPU camne ? law aku dpt Diploma yg aku nak camne ? Aku dah wat keputusan nak masuk matrik.. Siap yakin lagi ..
*harap lar xdpt kos yg aku nak*
bile check !
ALAMAK ! got diploma sains kat UITM .. sungguh menjerit aku disitu jugak ! nampak tak permainan UPU di situ dlm buat aku belajar menjerit .. peh ! kos tuh emg aku minat . pilihan ketiga keyh ! tetibe leh dpt pulak .. sungguh aku xmengerti ! ceh! ayat minx tapak ! Dah pening dah tuh .. Fikir lar .. tanye sane sini .. thanks jugak ar kat abg sdare aku coz byk bantu .. 
Bila difikir kan balik .diploma lama.. 3 years .. then pinjam duit ptptn lagi .. pas uh smbung degree pinjam agi .. mati kutu aku nak membayar balik.. lain lah boleh jadi biasiswa ..kene dpt pointer tinggi ! anugerah dekan bawu leyh tukar jdi biasiswa ..
mase tuh dah ade keputusan daa .. tapai x confirm .. bile dah ptg2 tuh .. dah makan .. bwu dpt buat keputusan .. Matrik Johor jugak jadi destinasi aku ..
permulaan akan bermula di situ ..
Matrik mase singkat .. then aku leh tros smbung degree ... dl 5 years .. then aku nak amek master pulak ..
cita aku nak jadi pensyarah .. hopefully tercapai .. 
*Ya Allah .. Kau permudahkan lar segala urusan aku dalam mencapai cita-cita aku*
Addition :
sahabat2 aku .. alhamdulillah ..kami dpt sambung belajar .walaupun  x same tempat belajar .. betul2 terpisah lah kan .. fyqa kat utara sane .. nabilah mungkin Kl jek kot ...xconfirm Uitm mane .. zulaiha pulak unisza .. kat terengganu .. pantai timur .. cukup kan  Utara,Selatan,Timur,Barat .. 
Sedih ? ofcoz aku akan sedih .. tapi ami ade cita2 yg perlu kami capai .. dan kne berada di lorong yg berlainan . Aku terima .. And i hope we will achieve our ambition .. and success in our life also akhirat~

No comments: