Monday, June 24, 2013

1 month in KMJ ~~


Holla cericola ... ape2 aje laa...
okeyhh !! dah hari isnin ..tapi still kat rumah~ Itu nme nyer sambung cuti akibat jerebu .. Muar dan Ledang di isytihar DARURAT sbb IPU di paras bahaya .. Di sebab tuh lar aku dpt sambung cuti . Selasa ti bwu balik KMJ semula ... Dikesempatan nih lar aku menyiapkan segala kerja2 aku yg x pernah nak siap tuh .. Still dlm proses menyiapkan tutor math + graf question fizik + jotter book fizik ... tggal tuh jek masih under process .. 
FYI !
aku nak cite nih ..permohonan aku untuk tukar modul berjaya ! I got Modul Dua .. membuang bio jauh2 dari hidup aku .dan memahatkan fizik kuat2 .. Fuuh !! aku emg berani padahal bab fizik lar aku slow bagai nak gila .. *I CAN !!!* Aku dalam kelas MD4 yg tersgt happening .. tersgt gila2 .. and aku happy dgn classmates aku yg suka bercakap..and suka menganjing serta mengacau orang .. And aku x hipokrit berada di kelas itu .. Alhamdulillah aku dpt get along dgn die owg .. SYUKUR ...
And die org tersgt lar best !
Roomates aku pulak emg gile2 habes lar .. Akie,Syikin,Ewern (chinese)... We having our fun during speaking London you know .. Aku emg broken english habes lar kan .. HaHa ..bile salah pronouns..kene gelak habes-habesan .. Katil aku nan Syikin pon telah menjadi satu katill.. HaHa.. mase besday aku last week ..die owg smbut ..belanje aku mkn pizza .. Happy being their roomate .. even kecik sikit ati nih sbb lmbt wish .. HaHa .. 

Now,I must strive to achieve 4 flat ! Band 6 in MUET ! 
Jujur lar ..kadang2 rase down giler bile x leh jwb soalan tutorial + x faham certain bab yg di ajar lecture .. rase nak menangis pon ade ... bukan rse lar .. emg nangis ! Tapi kekadang happy bile keje dpt selesai dgn segera and x tangguh2 kerja .. Alhamdulillah ..

Nak tawu ? kat matrik nih aku belajar menangis .. Aku manusia yg susah giler nak nangis ... Tapi semenjak duduk matrik . sng giler nak nangis .. Xdpt jwb soalan tutorial nk nangis. x faham dlm lecturer hall pon nak nangis gak .. I always said to myself that I CAN DO IT ! FACE IT ! THROUGH IT ! ACHIEVE IT !
Doakan aku ye blogger2 sekalian ...

No comments: