Saturday, June 8, 2013

Minggu Orientasi at Matrik Johor


Hai ... 27/5 dah lame lepas .. tapi baru rini nak story ..Almaklum lar ..bwu dpt balik rumah and dapat pgg notebook aku nih .. Rindu nak corat coret kat blog aku nih .. 
Alhamdulillah selesai dah pendaftaran kat matrikulasi .. Minggu orientasi pon dah seminggu berlalu .. Kire dah dua minggu lar aku at matrik johor .. and dapat sesuai kan diri ...hehe ..
nih gmbr bilik aku ..

bilik aku E3.20 .. di huni oleh 4 orang .. 3 malay and one chinese ..
asal die owg from jengka,pahang.. segamat and melaka ... dan aku muar ..
and bilik aku nih terletak di blok albiruni ..

budak yg satu praktikum dgn aku and facy azhar ..


yg nih antara budak praktikum yg aku rapat .. raudah and aida ..from terengganu x silap aku .. and lagi sorg Ann .. from penang .. loghat die owg emg lain giler dari aku .. bile die owg ckp laju2 .. fuh !! susah btul nak faham .. HeHe ..
yang nih jadual praktikum aku .. Ms11 .. ade kimia,bio,fizik,math,bi and ko-k ..
and aku dah mohon nak tukar modul .. modul dua ! brani x aku amek fizik and drop bio .. HiHi..maaf.. even aku minat bio tpi aku x suke menghafal ..Harap maklum ..Hoping dpt tukar ..
and ini lab kot aku ! ... mase aku try pakai and tunjuk parents aku .. mama aku kate dah macam doktor daa .. selamba aku ckp *doktor nadzirah*..
ayah aku kate aku berangan ..  sbb aku bukan nak jdi doktor pon .. HaHa ...bukan x berani nk amek bidang2 kritikal tuh ..cume memang x minat nk jadi doktor ! HeHe .. xsuke darah !!!!!



2 comments:

Go Eun Chan said...

agak cemburu jugak la ngan korg sbb jadi friend forever after la pas ni,,study sama2..gd luck..

SITI NADZIRAH BINTI MAZLAN said...

hahah ... alhamdulillah .. lau sempat .. kite owg selalu lunch same .. hujung minggu lepak sesame .