Friday, July 19, 2013

cerita apa?


Hai !! lame gile aku x update blog..agak2 ade sarang labah2 tak .. *opps.. nampak x pembohongan nyer tuh ?* since aku dah sambung belajar..almaklum lar..fast track.. kegilaan mengejar segala keje2 yg kne submit amat lah menguasai diri.. Kah3x .. DAN sepanjang berada di sini .. minggu ni minggu plg busy maybe . 

Actually xde ape nak story ..just nak menggila dkat Blog .. Attention .. minggu nih sabtu aku ade ganti kuliah tuk raya .. so, straight lar aku punye kuliah ..dari isnin pai ahad ! di sini nak di highlight kan yg aku geram bile hujung minggu aku di ganggu ..tpi nak wat mcm mane ..dah name student right ? 

Anyway, after cuti raye ..UPS dah start .. See ! it means like my raya x kan jdi raya ar kan !!! .. *broken gile ayat* so, di sini !! hamboi ! disini di sana pulak dah ... oke2 . aku terpaksa lar tangguh raya lagi .... lagi ? aah !! yg form 5 x ganti lagi .. HaHAH

So, dah get ready ? aku plg takot fizik aku !!!!!!!!!!! ohno !!!yg  penting cuti mid sem yg seminggu before exam ..atau waktu cuti raya ...terpkase lar aku mengadp buku buat nota mind map.. tetibe terfikir kan cara cam tuh .. Kah3x .. lau bace aje ..alamat nyer ... tingtong kepala aku ...

so,apepon .. nak ucap selamat meyambut bulan ramadhan almubarak even dah puasa yg ke ..... *opps..lupe.. aku x terigt nak menghitung hari nk raya ..tpi menghitung hari nak balik rumah ade lahh .. hahahah*

and ..good luck for those yg fast track *MATRICULATION student !!* It's so okay .. last and this year we can't celebrate raya as happy as we need ..but the next year ..will be our happenng raya ..coz mae tuh stiill tunggu result tuk smbung degree kan ? so... Happening !!! 
so ini lah wajah classmates aku MD4 ..



antara yg rapat .. ieka and siti ..
actually rapat dgn semue member of classmates ..
abaikan muka ketua kelas(boy) aku tuh ..

No comments: