Sunday, June 8, 2014

*Dari Jauh~


hai . tak tahu nk greeting mcm mane sbb da lame giler x jengah blog and merapu + meraban kat blog sndiri . serius . busy sgt untuk setahun nih spnjg ade at matrik . even ade lar satu dua post mse jdi student matrik .itu pon ats sbb dpt mem free kan diri yg amat kacau bilau . oke .

about matric . aku pon da jdi ex-student matric . no more stress . no more rushing . no more tutorial . no more lab report . I'm free ! result pon da kuar a few days ago . and alhamdulillah dpt pointer yg amat menghappy kan diri .. thanks to allah . 3.5 and above . no need to give specific right?hahha ... 

a few wrod to budak matric yg baru masuk . good luck dik . all the best .yg pntg mind set dik .jgn fikir xleh . think bole aje even da ase x boleh sgt daa .. tetap kate boleh ! haha . *gebang aku nih..pdahal aje jek terjerit terlolong kat bilik gara2 stress * oke .. 

upu pon da siap apply . xnak agi fikir .. redha and tawakal aje . ape yg ditawarkan tuh ada lah yg terbaik untuk aku , yaa ! aku percya allah akan bagi yg terbaik untuk hamba nya . 

aku nih post mcm nak cite semue .. haha ..memang pon ..sbb mungkin pas nih akan lame tak berusa muka dgn blog nih gara2 kat umah xde internet daa .. yg ade phone . hihihi .. .xtwu nk said ape daa . ihihih .

oke .. about crush yg dok aku tulis2 tuh ..korg abaikan laa ..sbb da tawar hati arr beb . hah ! nak kate aku ade pengganti laa tuh ! eh ! sorry sikit . kat mtrik pon xde crush2 nih taw ! cuci mate ade laa .. saje memainkan mate sendri .. *jgn ikot ! dosa taw* hheheh .yg pasti i berjaye lupekan dia tnpa pengganti sape2 . eh ! aku xnak ckp besar or lebih kang mkn diri sndri ..mane laa twu ..tuptup upe nyer rase yg tertinggal kat mane2 tuh upe nyer ade aje ikot aku ... hhah .. da mcm novel RASA YG TERTINGGAL aje ... ahah ..oke ! best novel tuh .. ahhah .. 

oke arr guys .. serious kllu boleh nak layan blog lelame tpi kite kat cc kan .. hihihi .. next time ? mungkin next time yg amat lame .. doakan aku dpt sambung degree bulan9 ti yerr ..
meh doa ..

Ya Allah , mudahan hamba yg bernama Siti Nadzirah bt Mazlan ini dapat sambung degree bulan9 2014 . dan dpt course yg terbaik dan bersesuaian dgn diri nya .
amin~~

P/s : thanks guys !