Saturday, June 25, 2016

" aku minat kau sekadar kawan jer "


hari ini aku buat kerja gila ! ye gila ! aku confess dekat org yang aku suka lepas habes paper final exam . tak pernah kot aku buat benda alah nih . but at least aku tahu suka kebenaran nya betul x? yes ! dia anggap aku kawan. dia minat aku sebagai kawan jer. bohong lah tak kecewa . tapi takpe lahh . ada jodoh tak kemana kan? eh? dia memang takde perasaan weh . cara dy jawab pon like he doesn't care at all.

selama nih dia gurau je. bergurau . orang kate kita patot benci org tuh sbb bagi harapan palsu. mainkan perasaan smue tuh kan? tapi aku tak boleh benci dia sbb entah ! xde sekelumit pon benci. 

yang aku harap cuma aku dengan dia always jadi kawan dan sentiasa jadi kawan. dah janji kot kalau dia awkward dengan aku . aku ketuk2 kepala diaaa ! hahahha

i just feel nothing . feelingless.

aku dah di frienzoned kan daa . ahahha gelakk lah wehhh !

No comments: