Sunday, November 20, 2016

Bila serabut



Lama rasanya tak bercerita dekat blog sendiri. Terlalu busy setiap minggu bila da start semester . Every weekend ade camp . and every weekdays tak pernah tak busy. too many assignment and group project need to be handle. Kadang-kadang rasa serabut dengan life semester nih. Nak joging petang-petang pon x sempat sbb balik kelas penat sgt. yaa i guess this semester so miserable. hhahah . Tapi nak buat macam mana lumrah kehidupan sebagai seorang pelajar universiti. In shaa allah disebalik kepayahan dan kesusahan pada akhirnya Allah pasti hadiahkan sesuatu yang sangat berharga. Keep faith. 

Bila da busy serabut . normally jiwa perasaan hati rasa tertekan sangat. Tertekan dgn diri sendiri, kawan, groupmates, Hahah . bohong lah kalau tak rasa puas hati dengan member sendiri bila part kerja . Lagi-lagi aku nih jenis yang sangat alert dengan kerja2. Ya lah kita dok busy pung pang pung pang dalam group tanya pasal kerja . mereka boleh read sahaja. sangat lah mengembirakan . tapi nak buat macam mana . mama kata sabarlah . ye Sabar. sampai sekarang masih mampu bersabar cuma hari tuh sangat tak dapat tahan geram sampai menangis tersedu sedan. call mama pon bole nangis bila cerita semua masalah kat kepala nih. Thanks to mama and ibu sebab banyak bagi kata-kata semangat. Lepas call teros rasa sangat lega dan yang kelakar tuh boleh back to normal hadap group member sendiri . cuma tulah aku banyak diam masa tuh sampai masing-masing x berani nak tegur apa-apa termasuk lah mamat sekor tuh. Mungkin muka aku terlalu nampak macam nak makan orang kan . ahhaha

luckily, weekend nih aq free tanpa camp so dengan bahagia nye kwn matrik aku ajak aku gi mkn2 dan karoke lepaskan stress. aku pon ape lagi chaww lahh dengan bangga nya. Tapi bila balik bilik pandang kerja jadi hambar . tapi still boleh hadap sebab dah lepaskan serabut otak tuh dengan menyanyi entah pape.. 

so the end the story yang pada awalnya aku nak cerita lain .tapi jadi lain.

nanti aku masa free aku cerita perkembangan aku dengan dia yer. Haha