Tuesday, December 20, 2016

Rindu ke?

rindu ke aku kat dia? Kenapa perasaan nih makin kuat? aku tak patot rasa semua nih sbb aku dengan dia hanya kawan. kawan ! aku benci diri aku sebab aku mengharap yang dia akan suka aku padahal semua tuh khayalan dan angan-angan aku. kau siapa azie sampai dia nak ingat or kesahkan kau? kau jangan perasan okeh ! 
kenapa aku perlu rasa camnih dekat dia? sebelum nih tak pon. mungkin ini effect camp kot. yelah kat camp hampr 24 hours ngadap dia kecuali waktu tidur je tak. nih baru 4 hari x jumpa .aku rasa macam xkena. Esok pagi dapat jumpa dia sbb nak settle assignment wildlife. arghhhh . xnak jumpe dia nanti lagi haru hati aku. Ya allah tolong lahh aku.. buang perasaan nihh

aku asyik mimpi dia je wehh !! arghhhhhhh
Hari tu on the way balik rumah. tidur dalam bas. bangun tidur dapat whatsapp dari dia. Dia tanye pasal kerja je pon. tapi aku punye senyum kalah dapat sejambak bunga. mana tak senyum dapat wish selamat bercuti . haihhh .
ape nak jadi nihhh . Tolong lah azie fokus study . nk final nihh !!!!

No comments: